?رییس روابط عمومی تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی در خصوص فرجام پرونده احتکار برنج در مراغه گفت: نباید قبل از به نتیجه رسیدن بررسی ها، اسم شخصی فاش شود و اسم آقای یونس ژایله فعلا در پرونده نیست.
?محمودی رییس روابط عمومی تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص سرنوشت پرونده احتکار ۲۵۰۰ تن برنج در مراغه و انتساب آن به یک فعال اقتصادی تبریز گفت: خبر منتشر شده در این خصوص اشتباه و تخلف بود و علیه منتشر کننده آن شکایت می شود.
?قبل از به نتیجه رسیدن بررسی ها، اسم شخصی فاش نشود.
?وی ادامه داد: چنین پرونده ای وجود دارد ولی هنوز به نتیجه نرسیده است و هیچ اطلاعاتی داده نشده است که مربوط به چه کسی است.
?محمودی در خصوص باز شدن نام یونس ژاله به این پرونده اظهار داشت: نباید قبل از به نتیجه رسیدن بررسی ها، اسم شخصی فاش شود و اسم آقای یونس ژایله فعلا در پرونده نیست.
?گزارش تبریزبیدار می افزاید؛ خبر احتکار ۲۵۰۰ تن برنج در مراغه و انتساب آن به یک فعال اقتصادی تبریزی سوژه داغی است که این روزها در رسانه ها دست به دست می شود و نقل قول های متناقضی نیز در این باره مخابره شده است.
?ابتدا یک رسانه محلی با از کشف انبار احتکار ۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج توسط اداره تعزیرات شهرستان مراغه خبر داده و مدعی شد که این برنجها متعلق به یونس ژایله، رییس اتاق بازرگانی تبریز است.
?رسانه های متعددی بدنبال تنویر افکار عمومی درصدد گفتگو با ژایله برآمدند اما او طبق معمول، یک رسانه خاص را برای بیان اظهارات خود برگزید و اتهام احتکار را رد کرد.
?رییس اتاق بازرگانی تبریز انبار صورت گرفته را قانونی و با اطلاع کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرده و رسانه ای شدن این چنین موضوعات را در شرایط کنونی کشور به صلاح ندانست.
?در ادامه اسماعیل عطاپور معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان نیز درصدد تکذیب برآمده و گفت: در ۲ مرحله مکاتبه با اداره تعزیرات حکومتی شهرستان مراغه، نبود ظن احتکار در خصوص برنجهای توقیفی شرکت پخش سراسری ایران اعلام شده است.
?رییس تعزیرات حکومتی مراغه نیز در این خصوص گفته بود: روزانه پرونده های زیادی در تعزیرات حکومتی مورد بررسی قرار می گیرد و تا پایان بررسی ها، نمی توان آن را رسانه ای کرد.
?کامران منصوری افزود: خبری که در سایتها و فضای مجازی منتشر شده از زبان مسیولان سازمان تعزیرات حکومتی نبوده و تمامی احکام و اخبار در ارتباط با پروندههای سازمان تعزیرات، توسط مدیرکل و یا روابط عمومی سازمان منتشر میشود.
?اما ماجرا زمانی جالب شد که اکبر اعلمی، نماینده اسبق تبریز در مجلس در کانال تلگرامی خود با ادعای تایید احتکار ژایله، پای سه نماینده فعلی استان مجلس را با حروف الفبا به پرونده باز کرد.
✅حمایت پزشکیان از تخلف یا کارآفرینی؟!
?در گمانه زنی های صورت گرفته یکی از افراد پزشکیان مطرح شد و در ادامه خبری با این مضمون در فضای مجازی منتشر گردید که پزشکیان نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی در تماس با مسیولین استانی درخواست نموده تا در برخورد با پرونده احتکار نامبرده، مسامحه و تساهل صورت پذیرد.
?پزشکیان در واکنش به این موضوع با تکذیب چنین تماس و تماس های مشابهی اظهار داشت: من معتقدم هرکسی خلافی انجام داده باید مجازات شود، هرکسی در هر سطحی.
?وی ادامه داد: اما معتقدم قبل از اثبات جرم هم نباید با آبروی افراد بازی کرد. حمایت بنده از کارآفرینان استان فقط بخاطر این است که اینها معاش ۱۰ هزار ۱۵ هزار کارگر را تامین می کنند و باید مورد حمایت باشند اما از هیچ تخلف احتمالی آنها حمایتی نداریم و برعکس در مقابل تخلفات می ایستیم.