دوشاب پزی رسمی دیرینه اما پا بر جا

✅ دوشاب( شیره) پزان مراغه از دیرباز توامان با حال و هوای پاییز و فصل برداشت انگور شروع می‌شود و همچنان پر رونق در بسیاری از مناطق شهر و روستاهای این شهرستان انجام می‌شود.
✅ رسمی دیرینه که امروزه نه تنها به فراموشی سپرده نشده، بلکه با پختن شیره‌ی سیب و سایر میوه‌ها در کنار شیره‌ی انگور روز به روز بر رونق آن افزوده می‌شود.
✅ به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه مراسم پخت شیره‌ی انگور (دوشاب) هر ساله در باغ خانوادگی خانم قره باغی و آقای صابرپور زوج فعال و خوش قلب مراغه‌ای انجام می‌شد که امسال برای اولین بار با همکاری و حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه و با هدف هویت بخشی و اهتمام به ثبت رسم دوشاب‌پزان در سال‌های آینده، در قالب جشنواره انجام شد.

?روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه

درباره‌ی ادمین1

همچنین ببینید

آماده‌سازی نهایی برای افتتاح فاز سوم پروژه بهسازی کانال ولیعصر و اصلاح هندسی میدان مولوی

🔹 کبود نیوز – مراغه | پروژه‌های عمرانی شهرداری مراغه در مسیر ارتقای خدمات شهری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *