افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ در شهرستان مراغه

معاون فنی جهاد کشاورزی مراغه، از افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عزاداری اظهار کرد: سال گذشته در شهرستان مراغه، ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید شده که این میزان ۲ هزار تن معادل ۱۵ درصد، نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: جوجه ریزی برای دوره جدید نیز ۶۲۰ هزار قطعه بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گفته معاون فنی جهاد کشاورزی مراغه، این میزان گوشت مرغ در ۵۵ واحد مرغداری تولید و روانه بازار شده است.

عزاداری افزود: مرغداران مراغه علاوه بر نیاز شهرستان، بخشی از نیاز شهر‌های آذرشهر، عجب‌شیر، بناب و هشترود و ملکان را تامین می‌کند.

وی گفت: شهرستان مراغه، سومین قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است.

درباره‌ی ادمین1

همچنین ببینید

جوان مراغه‌ای سه بیمار را به زندگی بازگرداند

🔹رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه: اعضای بدن جوان ۲۸ ساله مراغه‌ای، علی جودت که بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *