?تأسیس خانههای قرآن ریشهکنی بیسوادی قرآنی را درپی دارد.
?فریده حضرتی، مسیول خانه قرآن جان نثاران سیدالشهدا(ع) مراغه در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، گفت: گسترش و ترویج فرهنگ قرآنی و تلاش برای ریشهکنی بیسوادی قرآنی در جامعه و کاربردی کردن آموزه های قرآن در زندگی مردم از مهم ترین اهداف تأسیس خانههای قرآن است.
?وی، افزود: برای پی بردن به فضیلت و اهمیت حفظ قرآن کافی است اندکی در احادیث رسیده از پیامبر (ص) و ایمه اطهار (ع) در این باره و نیز در سیره عملی ایشان در تعامل با قرآن و اهل آن دقت کنیم. به طور کلی قرآن کریم در نگاه آن بزرگواران از جایگاهی رفیع و منزلتی ویژه برخوردار است و بالتبع مسایل مربوط به آن، از جمله «تلاوت و قرایت، تدبر و عمل به فرامین آن و آموختن و آموزاندن آن و نیز حفظ قرآن و در سینه داشتن آن، مورد سفارش ایشان قرار گرفته است.
?حضرتی افزود: مهمترین عرصهای که قرآن کریم را با مهجوریت رو به رو کرده است، عدم توجه و تدبر در معانی و دستور العملهای قرآن کریم است.
?مسیول خانه قرآن جان نثاران سیدالشهدا(ع) مراغه تاکید کرد: وقتی به جایگاه و نقش قرآن کریم، این بزرگ کتاب هدایت، در ابعاد مختلف زندگی مسلمانان از جمله جنبههای بینشی، گرایشی و رفتاری نظر میافکنیم، با کمال تأسف می بینیم نه بینش امت اسلامی یک بینش الهی و معنوی است و نه گرایشات و عواطف آنها سمت و سوی خدایی و اخروی دارد و نه رفتار آنها بر اساس پاکی، کرامت و تقوی، آن گونه که قرآن میخواهد و ما را به سوی آن دعوت میکند، شکل گرفته است و این همه حکایت از مهجوریت قرآن کریم در بین ما مسلمانان دارد.