شهردار مراغه نیز در این جلسه با بیان اینکه بیش از ۳۳۰ هکتار بافت فرسوده شهری در مراغه وجود دارد، گفت: تخصیص اعتبار مناسب برای احیای این بافت در کنار اعطای تسهیلات و اعمال تخفیفهای قانونی ضروری است.
محمد مقتومی افزود: هماکنون ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی معابر جهت دسترسی مناسب در محله ذغالآباد به عنوان یکی از محلههای هدف احیای بافت فرسوده شهری مورد نیاز است.
وی ادامه داد: تصویب محدوده آثار تاریخی در محلهها با بافت فرسوده نیز از مهمترین موانع برای سرمایهگذاری و احیای این مناطق بوده که زمینه پایین آمدن توجیه اقتصادی برای هرگونه ساختوساز در برخی از این محلهها خواهد بود.
وی اضافه کرد: وجود حریم ۱۷ متری حاشیه راهآهن نیز از موانع نوسازی واحدهای مسکونی موجود در مناطق حاشیه شهری بوده که این مشکل با تخصیص اعتبار مناسب کشوری و تصویب قوانین میتواند مرتفع شود.
شهردار مراغه با بیان اینکه وضعیت آسفالت معابر شهری مراغه نامناسب است، بیان کرد: با وجود گذشت دهها سال از تاسیس شهرداری در کهنشهر مراغه، حدود ۵۰۰ هزار متر مربع از معابر خاکی و فاقد آسفالت است.
مقتومی افزود: ۹ میلیون مترمربع از معابر شهری نیز به بازسازی آسفالت نیاز داشته و سه میلیون مترمربع نیز آسفالت بسیار نامناسبی دارد که نیاز توجه اساسی است.
وی ادامه داد: همچنین ۴۰۰ هزار مترمربع از مسیر کمربندی ورودی شهر نیاز به آسفالتریزی داشته و برای این منظور ۶۵ هزار تن مصالح در کنار حدود سههزار و ۵۰۰ تن قیر با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
شهردار مراغه اضافه کرد: با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودهای اعتباری، نهضت آسفالتریزی ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر شهری در سال جاری برنامهریزی شده که تحقق آن مستلزم تامین قیر از طریق منابع ملی و کشوری و نیز همکاری و مشارکت دستگاهها و حتی بخش خصوصی به ویژه مجتمع صنعتی کاوه است.
وی با اشاره به اخذ مجوز تخصیص سههزار تن قیر برای آسفالت معابر شهری مراغه نیز اظهار داشت: در صورت تخصیص این میزان قیر شاهد تحقق بیش از پیش نهضت آسفالتریزی معابر شهری خواهیم بود.
?روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه