پلمپ یک واحد کارگاه تولید قنادی ، شیرینی فروشی و کافه قنادی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و تهیه شیرینی ها با رنگ غیر مجاز شیمیایی

دکتر احمد مجتهدی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه : پلمپ یک واحد کارگاه تولید قنادی ، شیرینی فروشی و کافه قنادی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و تهیه شیرینی ها با رنگ غیر مجاز شیمیایی . ضمن توقیف ۱۵۰ کیلوگرم شیرینی آلوده توسط کارشناسان بهداشت محیط و اداره اماکن در مورخه ۹۹/۱۲/۱۸ محل پلمپ گردید.

با توجه به نزدیک شدن به پایان سال کلیه کارگاههای کافه قنادی ها توسط کارشناسان بهداشت محیط در سه شیفت صبح و عصر و شب بازدید و نظارت خواهند شد و در صورت هر گونه تخلف بهداشتی ضمن پلمپ به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

 

پایگاه خبری تحلیلی و مردمی کبود نیوز

 

درباره‌ی adminkabood

همچنین ببینید

کلیپ تصویری | مراغه؛ شهری با تاریخ و طبیعتی شگفت‌انگیز

?️ مراغه، جایی که تاریخ و طبیعت در هم تنیده‌اند!از رصدخانه تاریخی مراغه تا گنبدهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *