پلمپ یک واحد کارگاه تولید قنادی ، شیرینی فروشی و کافه قنادی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و تهیه شیرینی ها با رنگ غیر مجاز شیمیایی

دکتر احمد مجتهدی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه : پلمپ یک واحد کارگاه تولید قنادی ، شیرینی فروشی و کافه قنادی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و تهیه شیرینی ها با رنگ غیر مجاز شیمیایی . ضمن توقیف ۱۵۰ کیلوگرم شیرینی آلوده توسط کارشناسان بهداشت محیط و اداره اماکن در مورخه ۹۹/۱۲/۱۸ محل پلمپ گردید.

با توجه به نزدیک شدن به پایان سال کلیه کارگاههای کافه قنادی ها توسط کارشناسان بهداشت محیط در سه شیفت صبح و عصر و شب بازدید و نظارت خواهند شد و در صورت هر گونه تخلف بهداشتی ضمن پلمپ به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

 

پایگاه خبری تحلیلی و مردمی کبود نیوز

 

درباره‌ی فرزاد غفاریان فرهود

فرزاد غفاریان فرهود متولد ۱۳۶۵ – مراغه فعالیت رسانه‌ای خود را از سال ۱۳۹۰ با همکاری در نشریه تجارت و توسعه آغاز کرد. در سال ۱۳۹۶ با اخذ مجوز پایگاه خبری کبود نیوز، مسیر حرفه‌ای خود را در عرصه خبر و رسانه ادامه داد. وی کارشناس نرم‌افزار بوده و هم‌اکنون در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت مشغول به تحصیل است.

همچنین ببینید

آماده‌سازی فاز سوم پروژه بهسازی کانال ولیعصر برای افتتاح نهایی

به گزارش پایگاه خبری کبودنیوز، عملیات نهایی آسفالت‌ریزی و تکمیل سیستم روشنایی در فاز سوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *