برداشت گردو در مراغه ۲۵ درصد افزایش یافت

مراغه – ایرنا – مدیر جهاد کشاورزی مراغه با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود چهار هزار و ۴۰۰ تن  گردو در شهرستان تولید و برداشت شده است گفت: این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.

اسماعیل کریمی اصل روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افزایش بارندگی، رعایت اصول فنی توسط باغداران، ارتباط خوب بین مروجان با کشاورزان و باغداران و نیز استفاده از مواد ضد تنش و مکانیزه کردن باغات با بهره گیری از سیستم های ضد سرما و ضد تگرگ از عمده دلایل افزایش تولید محصول گردو در این شهرستان بوده است.

وی گفت: این میزان گردوی تولید شده از سوی باغداران و از حدود یک هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی زیرکشت این محصول برداشت شده است.

کریمی اصل ادامه داد: براساس برآوردهای کارشناسان جهاد کشاورزی، مقدار تولید متوسط گردو از سطح باغات این شهرستان در سال زراعی جاری، حدود چهار تن در هر هکتار است.

وی افزود: بیشتر محصول تولیدی گردوی این شهرستان به دلیل کیفیت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.

شهرستان مراغه با بیش از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از قطب های مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.

این شهرستان با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی واقع است

درباره‌ی فرزاد غفاریان فرهود

فرزاد غفاریان فرهود متولد ۱۳۶۵ – مراغه فعالیت رسانه‌ای خود را از سال ۱۳۹۰ با همکاری در نشریه تجارت و توسعه آغاز کرد. در سال ۱۳۹۶ با اخذ مجوز پایگاه خبری کبود نیوز، مسیر حرفه‌ای خود را در عرصه خبر و رسانه ادامه داد. وی کارشناس نرم‌افزار بوده و هم‌اکنون در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت مشغول به تحصیل است.

همچنین ببینید

آماده‌سازی فاز سوم پروژه بهسازی کانال ولیعصر برای افتتاح نهایی

به گزارش پایگاه خبری کبودنیوز، عملیات نهایی آسفالت‌ریزی و تکمیل سیستم روشنایی در فاز سوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *