موانع برند سازی پنیر مراغه رفع شد.

?فرماندار: موانع برندسازی پنیر مراغه رفع شود

?معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: تولید پنیر در روستاهای دامنه سهند یکی از ظرفیت های شهرستان بوده و موانع برندسازی این محصول باید رفع شود.

? سید علی موسوی حسینی روز شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه اظهار داشت: تشکیل زیر کمیته هایی برای بررسی تخصصی ساماندهی تولید پنیرهای سنتی نیاز است و دانشکده علوم پزشکی باید با حضور دستگاه های متولی این کمیته ها را تشکیل دهد.

?فرماندار مراغه همچنین به ظرفیت تولید سیب در شهرستان اشاره کرد و گفت: در اجرای برنامه راهبردی ارتقا سلامت هشت محصول کشاورزی، سیب مراغه انتخاب شده که در این خصوص نیاز به برنامه ریزی و اجرای دستورالعمل ها به صورت دقیق هستیم.

?موسوی حسینی گفت: ۳۰ درصد باغات سیب مراغه(سه هزار و ۶۰۰ هکتار) در این برنامه برای اقدامات و الزامات مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

?وی با بیان اینکه کارگروه سلامت و امنیت غذایی از اساسی‌ترین کارگروه‌های شهرستان است خواستار برخورد جدی با متخلفان این حوزه شد.

?موسوی حسینی افزود: وظایف هر یک از دستگاه ها در این کارگروه مشخص بوده و باید تمامی مصوبات کارگروه اجرایی شود و کارشناسان هر دستگاه بر نحوه اجرا نظارت کافی داشته باشند.

? آبیاری محصولات کشاورزی با فاضلاب سلامت مردم را تهدید می کند

?دادستان عمومی و انقلاب مراغه نیز در این جلسه گفت: متاسفانه شاهد آبیاری محصولات کشاورزی به خصوص سبزیجات با فاصلاب در مراغه هستیم که سلامت مردم را تهدید می کند.

?نادر نجد گفت: برخورد با متخلفان و ریشه کنی این موضوع در دستور کار قرار قضا دارد.

?وی همچنین به موضوع بیماری کرونا و وضعیت قرمز شهرستان اشاره کرد و گفت: متاسفانه ویروس کرونا در شهرستان مورد بی توجهی عمومی قرار گرفته و فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های اجتماعی و استفاده از ماسک رعایت نمی شود.

?نجد گفت: عدم رعایت دستورالعمل های ستاد ملی کرونا تهدید بهداشت عمومی محسوب می شود که در این خصوص دستگاه های متولی باید به وظیفه قانونی خود عمل کنند.

?وی افزود: سازمان های مردم نهاد در خصوص فرهنگ سازی دستورالعمل های ستاد کرونا در ماه محرم ورود کنند.

? معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه مراغه نیز در این جلسه گفت: متاسفانه محدودیت ها از سوی دستگاه های متولی موجب ایجاد موانعی در برندسازی پنیر مراغه شده است.

?حکیمه انتظاری گفت: انتظار می رود که دستگاه های متولی به خصوص دانشکده علوم پزشکی با سرمایه گذاران در این زمینه همکاری کنند.

? رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز گفت: در خصوص پنیر و سیب مراغه طرح اولیه از سوی دستگاه های متولی مشخص و سپس توافق کلی صورت گیرد.

?اصغر تنومند گفت: این دانشکده در ارتقا سلامت سیب و ساماندهی محصولات کشاورزی پای کار است.

پایگاه خبری تحلیلی و مردمی کبودنیوز

درباره‌ی adminkabood

همچنین ببینید

آماده‌سازی نهایی برای افتتاح فاز سوم پروژه بهسازی کانال ولیعصر و اصلاح هندسی میدان مولوی

🔹 کبود نیوز – مراغه | پروژه‌های عمرانی شهرداری مراغه در مسیر ارتقای خدمات شهری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *