ظرفیت های حوزه سرمایه گذاری در مراغه شناسایی و معرفی شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه گفت: ظرفیت های حوزه سرمایه گذاری شهرستان باید شناسایی و از این ظرفیت ها برای حل مشکل بیکاری جوانان و همچنین توسعه شهرستان بهره برداری شود.

حمید شکری روز سه شنبه در جلسه سیاست گذاری و تصمیم گیری در مورد مشارکت شهرداری در امور سرمایه گذاری اظهار داشت: ایجاد فرصت ها و ظرفیت های جدید در بخش های مختلف و ارایه آنها به صورت کارشناسی به سرمایه گذاران و تعریف طرح های بزرگ و قابل اجرا باید در اولویت های مجموعه مدیریت شهری قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه باید فراخوان تمامی پروژه ها به صورت هم زمان اعلام شود، گفت: پروژه پردیس سینمایی، ترمینال قدیم و شهربازی از جمله پروژه هایی هستند که باید تکلیفشان مشخص و به بخش خصوصی و سرمایه گذار واگذار شوند.
شهردار مراغه نیز در این جلسه گفت: ۸۰ پروژه سرمایه گذاری از سوی مدیریت شهری مشخص و معرفی شدند که از این تعداد طرح توجیهی ۲۰ پروژه آماده و فراخوان ۱۰ پروژه نیز به زودی منتشر می شود.
محمدرضا احمدی افزود: راه اندازی قایق پارویی در مجتمع تفریحی – ورزشی سویوق چای(صوفی چای)، طراحی و احداث تالار کودک در پارک بانوان، پل های عابر پیاده مکانیزه، راه اندازی پیست سگوی و اسکوتر در پارک یادگاران، طراحی کافی شاپ پل غفاریه ( سینیخ کورپو)، طراحی و احداث خدمات خودرویی ترمینال تبریز، طراحی کافی شاپ و بستنی پارک یادگاران، طراحی و احداث کافی شاپ و رستوران معلق در بوستان یادگاران، طراحی واحد های تجاری زیر پل های عابر پیاده و احداث ۱۲۶ دستگاه کانکس در سطح شهر ازجمله این پروژه هاست.
وی محل احداث پل های عابر پیاده مکانیزه را در ورودی محله باغ بیگم( به یین باغی) و ورودی خیابان جانبازان اتوبان امیرکبیر عنوان کرد و گفت: این پروژه ها با هدف ارتقا بخش ایمنی معابر در سطح شهر، تسهیل در عبور و مرور عابران پیاده در سطح شهر در راستا رعایت حقوق شهروندی، کاهش تصادفات وسایط نقلیه با عابران پیاده در سطح شهر و ایجاد اشتغال و درآمدزایی انجام می شوند.
احمدی گفت: شهرداری و شورا اسلامی شهر فرصت های سرمایه گذاری را شناسایی و زمینه مشارکت بخش خصوصی را با ارایه بسته های مشارکتی تسهیل می کند.
وی اضافه کرد: شناسایی فرصت های ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری با استفاده از ظرفیت متخصصان و صاحب نظران ، تعریف فرصت های سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران با مشارکت همه دستگاه های ذیربط از جمله اولویت های مجموعه مدیریت شهری در مراغه است.
شهر مراغه به عنوان بزرگترین شهر آذربایجان شرقی بعد از تبریز حدود ۱۸۰ هزار نفر جمعیت دارد این شهر در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی و ۶۰۷ کیلومتری تهران قرار گرفته و در ابتدای دوران فرمانروایی ایلخانان مغول، پایتخت این سلسله بوده است.

درباره‌ی adminkabood

همچنین ببینید

بازدید رئیس امور موزه‌های آذربایجان شرقی از مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه

به گزارش پایگاه خبری کبودنیوز، غلامرضا یزدانی رئیس امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *